100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200 D 88PK
Bouwjaar 01-1996 - 03-2002

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200 D

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.