100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200 CDI 116PK
Bouwjaar 07-1999 - 03-2002

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200 CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200 CDI

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.