100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200 136PK
Bouwjaar 06-1995 - 08-2000

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC WiellagersMG ABS sensorenBMW Draagarmen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.