WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Bosch, ABS, ATE, TRW, Textar, Zimmermann en Jurid Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.