WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) E 420 279PK
Bouwjaar 06-1993 - 06-1995

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) E 420

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) E 420 past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemslangenSAAB RemcilindersALFA ROMEO Wiellagers.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124)

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.