WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) E 300 D 136PK
Bouwjaar 07-1993 - 06-1995

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) E 300 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) E 300 D

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) komen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN HandremkabelsAUDI RemtrommelsTOYOTA Remblokken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.