WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) E 280 197PK
Bouwjaar 06-1993 - 06-1995

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) E 280

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) E 280

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124)

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.