WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) E 220 150PK
Bouwjaar 06-1993 - 06-1995

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) E 220

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) E 220

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.