WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124)

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch en Jurid De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.