WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 63 AMG 525PK
Bouwjaar 08-2009 - 12-2011

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 63 AMG

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 63 AMG

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemklauwenAUDI FuseekogelsDODGE Remschijven. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.