100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 63 AMG 525PK
Bouwjaar 02-2011 - 12-2016

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 63 AMG

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 63 AMG

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL RemtrommelsMINI WielnavenVAUXHALL ABS sensoren. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.