WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 500 408PK
Bouwjaar 09-2011 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 500

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 500

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.