100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 CDI 4-matic 231PK
Bouwjaar 11-2009 - 12-2011

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 CDI 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 CDI 4-matic

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.