WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 BlueTEC 4-matic 258PK
Bouwjaar 07-2014 - 12-2016

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 BlueTEC 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN RemschoenenAUDI RemklauwenISUZU Spoorstang. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 BlueTEC 4-matic

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.