WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 BlueTEC 211PK
Bouwjaar 11-2009 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 BlueTEC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 BlueTEC

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) heeft een eigen VIN-nummer. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.