100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 306PK
Bouwjaar 09-2011 - 12-2014

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA SpoorstangLINCOLN WielnavenJAGUAR ABS sensoren.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.