100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 272PK
Bouwjaar 08-2009 - 12-2011

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI WiellagersDAIMLER HandremkabelsAUDI Wielnaven. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Zimmermann, Lucas, Bendix, Textar, ATE, Pagid, ABS en Rofren Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Je kunt bij ons betalen via {LIST}