100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 300 CDI / BlueTEC 231PK
Bouwjaar 11-2009 - 12-2016

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 300 CDI / BlueTEC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV SpoorstangLOTUS WiellagersVOLVO Remcilinders. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 300 CDI / BlueTEC

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.