WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 300 CDI 204PK
Bouwjaar 12-2009 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 300 CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 300 CDI

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.