WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 300 252PK
Bouwjaar 07-2011 - 12-2016

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 300

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 300

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ATE, Zimmermann, TRW, ABS, Pagid, Rofren, Textar, Jurid, Bendix, Lucas en Brembo

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.