100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 300 231PK
Bouwjaar 11.2009 - 12.2011

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 300

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 300

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.