WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 250 CGI 204PK
Bouwjaar 11-2009 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 250 CGI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 250 CGI

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Brembo, Bosch, Rofren, Lucas, Pagid, Zimmermann, Bendix, Textar, Jurid en TRW Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Gietijzer komt minder veel voor als component.

ABS-sensoren in het wiellager

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.