100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 250 CDI / BlueTEC 4-matic 204PK
Bouwjaar 07-2010 - 12-2016

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 250 CDI / BlueTEC 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 250 CDI / BlueTEC 4-matic

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART StuurkogelsJEEP HandremkabelsBMW Draagarmen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.