WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 220 CDI 163PK
Bouwjaar 08-2009 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 220 CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 220 CDI

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Bosch, Zimmermann, Lucas, Brembo, Rofren, Pagid, ABS, Textar, TRW en ATE

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.