WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 200 CDI / BlueTEC 136PK
Bouwjaar 11-2009 - 12-2016

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 200 CDI / BlueTEC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 200 CDI / BlueTEC

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212)

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.