WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 55 T AMG Kompressor 476PK
Bouwjaar 07-2003 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 55 T AMG Kompressor

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 55 T AMG Kompressor past. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.