100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 500 T 4-matic 388PK
Bouwjaar 04-2006 - 07-2009

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 500 T 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 500 T 4-matic

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA RemtrommelsVAUXHALL StuurkogelsBEDFORD Remcilinders. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.