100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 350 T 272PK
Bouwjaar 03-2005 - 07-2009

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 350 T

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 350 T

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI FuseekogelsTOYOTA RemslangenJEEP Remschoenen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) heeft een eigen VIN-nummer. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.