WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T CDI 204PK
Bouwjaar 03-2003 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T CDI

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211). Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.