WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T CDI 224PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 31203
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 800 mm
sensortype: Actieve sensor
gewicht : 0,50 kg
58% KORTING
63,04
99,60
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T CDI

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.