100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T CDI 211PK
Bouwjaar 11-2007 - 07-2009

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T CDI

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.