WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 280 T CDI 4-matic 190PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 280 T CDI 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 31203
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 800 mm
sensortype: Actieve sensor
gewicht : 0,50 kg
58% KORTING
63,04
99,60
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 280 T CDI 4-matic

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.