WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 280 T 4-matic 231PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 280 T 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 31203
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 800 mm
sensortype: Actieve sensor
gewicht : 0,50 kg
58% KORTING
63,04
99,60
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 280 T 4-matic

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.