WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 280 T 231PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 280 T

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 31203
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 800 mm
sensortype: Actieve sensor
gewicht : 0,50 kg
58% KORTING
63,04
99,60
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 280 T

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.