WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 270 T CDI 163PK
Bouwjaar 03-2003 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 270 T CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 270 T CDI

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.