100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 270 T CDI 177PK
Bouwjaar 03-2003 - 07-2009

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 270 T CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 270 T CDI

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) heeft een eigen VIN-nummer.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA RemcilindersMINI FuseekogelsDAIMLER Spoorstang. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.