WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 240 T 4-matic 177PK
Bouwjaar 07-2003 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 240 T 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 31203
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 800 mm
sensortype: Actieve sensor
gewicht : 0,50 kg
58% KORTING
63,04
99,60
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 240 T 4-matic

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211). Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.