WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) 350 CGI 292PK
Bouwjaar 05.2006 - 07.2009

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) 350 CGI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) 350 CGI

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) komen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.