100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 320 T 220PK
Bouwjaar 06-1993 - 06-1996

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 320 T

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 320 T

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV FuseekogelsMASERATI WielnavenMAZDA Stuurkogels. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124)

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.