100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 220 T 150PK
Bouwjaar 06-1993 - 06-1996

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 220 T

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 220 T

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124)

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemklauwenJAGUAR RemcilindersLOTUS Remtrommels. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.