100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124) E 320 220PK
Bouwjaar 06-1993 - 06-1997

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124) E 320

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124) E 320

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.