WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124) E 220 150PK
Bouwjaar 06-1993 - 06-1997

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124) E 220

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124) E 220

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD RemcilindersHONDA RemslangenDAF Remklauwen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124)

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.