WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 320 220PK
Bouwjaar 06-1993 - 03-1998

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 320

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 320

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124)

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.