WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 220 150PK
Bouwjaar 06-1993 - 03-1998

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 220

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 220

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124)

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemcilindersISUZU RemtrommelsMAZDA Draagarmen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

ABS-sensoren in het wiellager

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe pistons. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.