WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 200 136PK
Bouwjaar 06-1993 - 03-1998

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 200

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 200

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124)

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

ABS-sensoren in het wiellager

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.