100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ COUPE (W111) 280 SE 3.5 200PK
Bouwjaar 01-1969 - 12-1971

ABS sensoren MERCEDES-BENZ COUPE (W111) 280 SE 3.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ COUPE (W111) 280 SE 3.5

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER SpoorstangLOTUS RemblokkenMERCEDES-BENZ Wiellagers. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ COUPE (W111)

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.