100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ COUPE (C124) 300 CE 188PK
Bouwjaar 03-1987 - 12-1989

ABS sensoren MERCEDES-BENZ COUPE (C124) 300 CE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD WiellagersCITROEN RemcilindersLAND ROVER Remschijven. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ COUPE (C124) 300 CE

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ COUPE (C124)

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.