WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ COUPE (C124) 300 CE-24 220PK
Bouwjaar 09-1989 - 12-1992

ABS sensoren MERCEDES-BENZ COUPE (C124) 300 CE-24

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ COUPE (C124) 300 CE-24

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Gietijzer komt minder veel voor als component. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ COUPE (C124), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU FuseekogelsJEEP RemslangenCHRYSLER Handremkabels. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.