100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ COUPE (C124) 230 CE 136PK
Bouwjaar 03-1987 - 12-1992

ABS sensoren MERCEDES-BENZ COUPE (C124) 230 CE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ COUPE (C124) 230 CE

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ COUPE (C124) past. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.