100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ COUPE (C123) 300 C Turbo-D 125PK
Bouwjaar 09-1981 - 07-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ COUPE (C123) 300 C Turbo-D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ COUPE (C123) 300 C Turbo-D

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ COUPE (C123)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.